הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב בינוני
2 בצלים
2 כפות שמן
3/4 כוס אורז
2 ביצים קשות
100 גר' רסק עגבניות
1/2 כוס מים
150 גר' בשר טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
200 גר' כרוב כבוש
1 כף קמח
אופן ההכנה
1. מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הכרוב להרתחה 10 דק'.
2. מגרדים בצל, מחממים שמן בסיר ומטגנים חצי מכמות הבצל המגורד.
3. שוטפים את האורז, מוסיפים לבצל המטוגן, מוסיפים את הבשר, מים, מלח, פלפל ופפריקה, מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות.
4. חותכים את הביצים לקוביות קטנות מאוד, ומוסיפים לתערובת הבשר.
5. מפרקים את עלי הכרוב ומסירים את עמוד השידרה מבלי לגרום לקרע, מניחים על משטח עבודה ממלאים בבשר ומגלגלים, ראשית כל צד של העלה על הבשר ואז לגלגל.
6. יוצקים מעט שמן לסיר רחב, מטגנים את יתרת הבצל, מוסיפים את הכרוב המגולגל ומעליו את הכרוב הכבוש.
7. מערבבים בקערה רסק עגבניות, מוסיפים את הקמח, ותוך כדי בחישה מוסיפים כוס וחצי מים, יוצקים על הממולאים
8. מבשלים על להבה נמוכה ובמכסה סגור כ- 40 דקות
מגיש:
מקור: לאשה
שתף את המתכון
