חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


כרוב ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחוברת ל"אשה" לפני הרבה מאוד שנים, אבל טעים ותמיד מוצלח
כרוב ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מחוברת ל"אשה" לפני הרבה מאוד שנים, אבל טעים ותמיד מוצלח
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב בינוני
2 בצלים
2 כפות שמן
3/4 כוס אורז
2 ביצים קשות
100 גר' רסק עגבניות
1/2 כוס מים
150 גר' בשר טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה מתוקה
200 גר' כרוב כבוש
1 כף קמח
אופן ההכנה
1. מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הכרוב להרתחה 10 דק'.
2. מגרדים בצל, מחממים שמן בסיר ומטגנים חצי מכמות הבצל המגורד.
3. שוטפים את האורז, מוסיפים לבצל המטוגן, מוסיפים את הבשר, מים, מלח, פלפל ופפריקה, מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות.
4. חותכים את הביצים לקוביות קטנות מאוד, ומוסיפים לתערובת הבשר.
5. מפרקים את עלי הכרוב ומסירים את עמוד השידרה מבלי לגרום לקרע, מניחים על משטח עבודה ממלאים בבשר ומגלגלים, ראשית כל צד של העלה על הבשר ואז לגלגל.
6. יוצקים מעט שמן לסיר רחב, מטגנים את יתרת הבצל, מוסיפים את הכרוב המגולגל ומעליו את הכרוב הכבוש.
7. מערבבים בקערה רסק עגבניות, מוסיפים את הקמח, ותוך כדי בחישה מוסיפים כוס וחצי מים, יוצקים על הממולאים
8. מבשלים על להבה נמוכה ובמכסה סגור כ- 40 דקות
מגיש: lanah31
מקור: לאשה
שתף את המתכון