חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ג'חנון בסילן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ג'חנון בסילן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
קילו קמח
5 כפות סוכר
אבקת אפיה
2.5 כוסות מיים פושרים
כף מלח
7 כפות סילן
חבילה מחמאה + 70 גרם נוספים
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים לבצק רך וגמיש
לעטוף את הבצק בשן
להכין מהבצק כ-17 יחידות של כדורים ולהניח כשעתיים למנוחה
לפתוח כל כדור לעלה גדול למרוח חתיכת מחמאה ולקפל את הצדדים כשליש פנימה
ולגלגל.
להכניס את כל הג''חנונים לשקית קוקי ולהוסיף את ה70 גרם מחמאה לתוך השקית
ולסור את השקית
להניח את השקית קוקי בתוך סיר של ג'חנון שרופד בפיתה ולהכניס כוס וחצי מיים
לסגור את הסיר להכניס לתנור בחום של כ120 מעלות למשך 12 שעות
בתאבון
מגיש: צביה
מקור: איריס
שתף את המתכון