הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס דבש
3/4 כוס שמן
1 כוס תה חזק
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
1/4 כוס ליקר משובח
1/4 כוס מיץ לימון או תפ
וז גרידת לימון או תפוז - לגרור ב - זסטר
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
להקציף היטב את הביצים - חלמונים וחלבונים יחד - ולהוסיף לאט את כל החומרים.
לערבב עד שתתקבל עיסה חלקה.
רצוי להשתמש בתבנית אפייה עגולה עם חור באמצע.
לאפות בחום בינוני של 160 מעלות, בערך כשעה
לבדוק עם העוגה מוכנה ע"י נעיצת קיסם. אם הקיסם יוצא יבש, העוגה מוכנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
