הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
500 גרם חזה עוף טחון
חצי כוס אורז לא מבושל
1 בצל בינוני טחון
1 ביצה
2 כפות שמן
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
כליטר מים חמים
1 בצל קצוץ
מעט שמן לטיגון
5 עלי דפנה מיובשים (לא חובה)
מלח
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בסיר במעט שמן עד הזהבה עמוקה, מוסיפים מים, עלי דפנה ומלח ומביאים לרתיחה. מערבים את חומרי התערובת ויוצרים קציצות. שמים את הקציצות בסיר ומבשלים על אש בינונית כחצי שעה עד שהמים מתאדים כמעט לחלוטין. מגישים בצד סלט ירקות גדול או תוספת אחרת כפי שרוצים.
ניתן לשדרג את הקציצות לפי הטעם בירק קצוץ, גזר מגורד או איך שאוהבים. גם את הרוטב ניתן לשדרג או להכין רוטב אחר כמו למשל רוטב עגבניות.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: צבי שיף , אתר סקופ
שתף את המתכון
