חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה וחמאת בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההגשה צבעונית br brהעוגה טעינה מאוד ומיוחדת
עוגת גבינה וחמאת בוטנים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ההגשה צבעונית br brהעוגה טעינה מאוד ומיוחדת
הוראות הכנה
מרכיבים
120 גרם עוגות אוריוס ( או פתי בר - בטעם שוקולד)
50 גרם חמאה מומסת
למילוי:
2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
4 כפות אבקת סוכר
1 כוס חלב
1 שקית אינסטנט פודינג וניל
4 כפות חמאת בוטנים סקיפי
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
לקישוט:
30 גרם בוטנים, קלויים, ללא מלח, טחונים דק
אופן ההכנה
שכבה שחורה:
טוחנים את העוגיות בבלנדר, מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב.
מהדקים היטב את התערובת לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ.
שכבה לבנה :
מקציפים יחד במיקסר 1/2 שקית אינסטנט פודינג וניל עם 1/2 כוס חלב, מיכל שמנת מתוקנ ו-2 כפות אבקת סוכר.
מוסיפים למקצפת 250 גרם גבינה ומערבבים היטב ( אפשר במיקסר במהירות עדינה)
משטחים בעזרת מרית את התערובת הלבנה על תחתית העוגיות שבתבנית.
שכבה חומה:
מקציפים את יתרת האינסטנט פודינג עם 1/2 כוס חלב, שמנת מתוקה ו-2 כפות אבקת סוכר.
מוסיפים לתערובת את יתרת הגבינה הלבנה ( 250 גרם) ו- 4 כפות חמאת בוטנים.
מקציפים במיקסר במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה.
משטחים בעדינות את התערובת בעזרת מרית על השכבה הלבנה.
מכניסים למקרר למשך שעה.
לאחר כשעה - ניתן לפזר מעל העוגה את הבוטנים הטחונים.
מומלץ להשאיר לילה במקרר לפני ההגשה.
מגיש: שרון שני
מקור: קרן פולטוב
שתף את המתכון