חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי עגל בבצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי עגל בבצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
צלי עגל בבצל
את הצלי מגישים עם ארטישוק ירושלמי (מתכון למטה)
המרכיבים:
1 ק"ג בשר עגל לצלי (כתף)
4 כפות שמן
800 גרם בצל פרוס דק
1 כוס מים
1/2 כוס יין לבן יבש
1/2 1 כפות קמח
1 כף סוכר
מלח
פלפל שחור
פטרוזיליה קצוצה לעיטור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים את השמן בסיר כבד בעל תחתית עבה. מוסיפים לסיר את הבצל והסוכר ומטגנים כמה דקות.
מכניסים לסיר את הבשר ומחממים מכל הצדדים. מתבלים במלח ופלפל. מערבבים את היין עם הקמח ומוסיפים לסיר כוס המים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ-3 שעות.
מצננים מעט ופורסים את הבשר לפרוסות, מערבבים את הרוטב ויוצקים מעל. מעטרים בפטרוזיליה הקצוצה.
מגיש: malii
מקור:
שתף את המתכון