חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חזה עוף ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היי אני מחפשת דחוף מתכון לארוחה בשרית קלה להכנה על גז בלבד! brאין לי תנור ואני רוצה להכין ארוחת ערב יפה ומכובדת לזוג. לרשותי עומדים גז ותנור טוסטר אובן בלבד. אשמח לקבל הצעות למתכונים (מפורטים כמובן) למייל שלי.iris_geller@hotmail.com br brתודה רבה
חזה עוף ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

היי אני מחפשת דחוף מתכון לארוחה בשרית קלה להכנה על גז בלבד! brאין לי תנור ואני רוצה להכין ארוחת ערב יפה ומכובדת לזוג. לרשותי עומדים גז ותנור טוסטר אובן בלבד. אשמח לקבל הצעות למתכונים (מפורטים כמובן) למייל שלי.iris_geller@hotmail.com br brתודה רבה
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חתיחות חזה עוף
3-4 עגבניות גדולות
בצל
שום
שמן זית
אורנו
מלח פלפל
עליח דפנה
אופן ההכנה
מתבלים את החזה במלח ופלפל שחור תחון גס ומתגנים עד שיהייה כמעט מוכן.
במחבת נפרדת מכינים את רותב העגבניות: מתגנים בצלל קצוצ מוסיפים שום קצוצ ואת העגבניות הקצוצות וקצת מים.
מוסיפים את הטבלינים ונותנים לזה להתבשל.
כשהרוטב מוכן שמים את החזה עוף בתבנית ויוצקים מעל את הרוטב ומכניסים לטסטר עד הקרמה של הרוטב.
(לאוכלי הלא כשר מומלץ לפזר מעל היציקה פרמזן).
כתוספת מומלץ ירקוץ בתנוקר (בתתה תפוחי אדמה וכו')
מגיש: דורון וייס
מקור:
שתף את המתכון