הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם בשר קצוץ
קופסת שימורים גזר עם אפונה
2 כפות שמן זית
קורט טימין יבש
2 כפיות פפריקה מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס
בצל קצוץדק
כפית סוכר חום
5 ביצים
אופן ההכנה
לטגן קלות את הבצל
להוסיף את הסוכר החום ומיד אחריו את הבשר
לטגן קלות עד הזהבה
להוסיף את הטימין והפפריקה
לאחר הזהבה להוסיף את הגזר והאפונה
לטרוף 5 ביצים להוסיף מלח ופלפל ולהוסיף למחבת לערבב קלות עד סיום הבישול
להגיש חם
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
