הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם כבד עוף
בצל קצוץ דק
חצי כוס שרי ברנדי
חצי כוס יין אדום יבש
2 כפות חומץ בלסמי
50 גרם דובדבן מסוכר
4 פרוסות לחם [ ללא הקשה ] טבול בביצה טרופה ומטוגן קלות במחבת
מלח ופלפל גרוס
כפית אבקת מרק עוף
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לטגן את הכבדים במעט שמן יחד עם הבצל לא יותר מ7 דקות על אש בינונית
להעביר לכלי אחסון .
במחבת להוסיף את כל הנוזלים והדובדבן ולהוסיף קורט מלח ופלפל גרוס
לצמצם עדקבלת סמיכות[ אפשר להעזר בכפית אבקת מרק עוף]
להוסיף את הכבד ל3 דקות בישול נוספות על אש נמוכה.
להגיש על מצא לחם מטוגן ורוטב מעליו
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
