הוראות הכנה
מרכיבים
1 סלסלה פטריות שמפניון טריות (להקפיד שיהיו לבנות ומבריקות)
4 כפות מיונז דל קלוריות
2-3 כפות חומץ הדרים
1 כף מחוקה חרדל דיז'ון חריף
קורט פלפל לבן טחון
קורט אגוז מוסקט טחון
1/4 כפית סוכר לבן
2 כפות שמיר טרי קצוץ דק
אופן ההכנה
לנקות את הפטריות ולהוריד את הקנה מכל פטריה.(אם משתמשים בקני הפטריות -לחתוך דק בנצב לקנה- אני מעדיף לא להשתמש בהם)
לחתוך את ראשי הפטריות לפרוסות דקות עם סכין חדה.
בכלי נפרד:
לערבב את חמרי הרוטב לתערובת אחידה.
לפני ההגשה :
לערבב בעדינות את הפטריות עם הרוטב ולסדר בצלחת הגשה.
בתיאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
