חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טעים ניכר בטריות מרכיביו והטיבול המתאים. brהסלט טעים מאד ביום ההגשה - להכין רק כמות שתאכל בארוחה אחת. brהנה דוגמה פשוטה וטעימה.
סלט ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט טעים ניכר בטריות מרכיביו והטיבול המתאים. brהסלט טעים מאד ביום ההגשה - להכין רק כמות שתאכל בארוחה אחת. brהנה דוגמה פשוטה וטעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 מלפפונים טריים ומוצקים.
10 עלי ריחן טריים(בזיליקום)
4-5 כפות עירית טריה קצוצה דק.(10 ס"מ בערך)
1/2 כפית סוכר לבן
1 כף מיץ לימון טרי
1 כף שמן זית משובח לטיבול.
קורט פלפל לבן.
קורט מלח דק.
אופן ההכנה
לשטוף את המלפפונים במים - לא לקלף. לחתוך את הקצוות ואח"כ לחצות כל מלפפון באמצע וכל חצי לחתוך לאורך ל4 חלקים. לפרוס כל חלק לפרוסות דקות (מומלץ במעבד מזון- אז החתוך עדין ואחיד).
להסיר 10 עלי ריחן יפים ולקצץ לאטריות דקות.
לקצוץ עירית לקטעים קצרים .
בכלי נפרד:
להכין רוטב מן השמן ,הלימון,סוכר, מלח ופלפל לבן. לערבב היטב.
להשאיר מעט עירית קצוצה לקישוט מלמעלה, לערבב את המרכיבים בלי הרוטב.
לפני ההגשה להוסיף ולערבב עם הרוטב לסדר בכלי הגשה ולקשט מלמעלה במעט עירית קצוצה.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון