הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 עלים יפים של חסה עגולה טריה.
2 מלפפונים בחומץ (מי שאוהב במלח -שיחליף)
2 כפות עלי פטרוזיליה (קצוצים דק)
2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק
1 כף שמן זית משובח לטיבול
1 כף חומץ הדרים
כ-1/2 כפית שורש זנגביל מגורד דק.
(לארוחה חגיגית אפשר להוסיף 1 כף צנוברים קלויים ולפזר ממש לפני ההגשה)
אופן ההכנה
לבחור עלים יפים של החסה העגולה - לשטוף וליבש בניעור. להסיר את מרכזי העלים (החלק העבה) לחתוך לאיטריות דקות בעזרת סכין חדה.
מלפפונים חמוצים - לגרד על פומפיה דקה.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה.
להוסיף את הנוזלים והזנגויל המגורד- לערבב בהקפצה בכלי עמוק- בלי כף או מזלג!
לסדר בכלי הגשה ולפזר גבינת פרמזן מגורדת מלמעלה.
אפשר (ורצוי) לשמור במקרר עד ההגשה.
מומלץ לאכילה בארוחה אחת .
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
