חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חסה עדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש הטוענים שחסה צריך לקרוע ביד. brניסיתי לשנות את השיטה וקבלתי סלט עדין ומיוחד. brלקבלת סלט עדין ופריך - לערבב בכלי עמוק בהקפצה ולא עם מזלג! brיש לבחור רק מרכיבים טריים ולהכין סלט לארוחה אחת .
סלט חסה עדין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

יש הטוענים שחסה צריך לקרוע ביד. brניסיתי לשנות את השיטה וקבלתי סלט עדין ומיוחד. brלקבלת סלט עדין ופריך - לערבב בכלי עמוק בהקפצה ולא עם מזלג! brיש לבחור רק מרכיבים טריים ולהכין סלט לארוחה אחת .
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 עלים יפים של חסה עגולה טריה.
2 מלפפונים בחומץ (מי שאוהב במלח -שיחליף)
2 כפות עלי פטרוזיליה (קצוצים דק)
2 כפות גבינת פרמזן מגורדת דק
1 כף שמן זית משובח לטיבול
1 כף חומץ הדרים
כ-1/2 כפית שורש זנגביל מגורד דק.
(לארוחה חגיגית אפשר להוסיף 1 כף צנוברים קלויים ולפזר ממש לפני ההגשה)
אופן ההכנה
לבחור עלים יפים של החסה העגולה - לשטוף וליבש בניעור. להסיר את מרכזי העלים (החלק העבה) לחתוך לאיטריות דקות בעזרת סכין חדה.
מלפפונים חמוצים - לגרד על פומפיה דקה.
להוסיף פטרוזיליה קצוצה.
להוסיף את הנוזלים והזנגויל המגורד- לערבב בהקפצה בכלי עמוק- בלי כף או מזלג!
לסדר בכלי הגשה ולפזר גבינת פרמזן מגורדת מלמעלה.
אפשר (ורצוי) לשמור במקרר עד ההגשה.
מומלץ לאכילה בארוחה אחת .
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון