חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטליני בסגנון שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטליני בסגנון שלי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת טורטליני במילוי פטריות וגבינה
2 בצלים חתוכים לפרוסות
1 סלסלת פטריות חתוכות לפרוסות
2 פלפלים אדומים חריפים (יבשים)
1 גבעול עלי מרווה (עלים בלבד)
1/4 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
לבשל את הטורטליני במי מלח לפי הוראות היצרן לסננן ולשים בצד.
במחבת עם שמן זית לטגן את הבצל והפלפלים עד לקבלת גוון זהוב.
להוסיף את הפטריות ולהמשיך לטגן.
להוסיף את עלי המרווה ולתבל במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
להוציא מהמחבת ולשים בצד.
באותו שמן לטגן את הטורטליני עד לקבלת גוון זהוב בשני הצדדים.
להוסיף לטורטליני את תערובת הבצל והפטריות ולתקן בתיבול ולטגן עוד מספר דקות,
להגיש חם.
בתאבון .
אלי גרשון...
מגיש: elig
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון