הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות עוף מבושל וקצוץ לקוביות גדולות
להכנת התחמיץ:
כוס עלי נענע טרי קצוץ דק
כוס עלי כוסברה קצוץ דק
4 פרוסות זנגוויל [ 2 כפיות זנגוויל אבקה]
פלפל אדום קטן וחריף קצוץ דק
1 כפית מלח
מיץ משני לימונים
6 כפות סויה
כף חומץ [ רצוי תפוחים]
6 כפות שמן
2 כפות שמן שומשום
2 כפות דבש
להכנת התערובת:
כוס סלרי קצוץ דק
כוס אפונה
2 בצל ירוק חתוך לחתיכותשל 3 ס"מ בערך
כוס גזר מגורר דק
כוס פקאנים קלויים שבורים גס
2 כוסות חסה קרועה ביד
2 כוסות נבטי שועית
אופן ההכנה
להכנת התחמיץ:
לעבד במעבד מזון את כל חומרי התחמיץ עד קבלת מחית אחידה
להשרות את העוף בתחמיץ למשך כשעה
להעביר לקערה גדולה לערבבאת העוף והתערובת
לצקת מעל את שארית התחמיץ
בתאבון
מגיש:
מקור: יפעת
שתף את המתכון
