חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ברוטב חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעולה
עוף ברוטב חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מעולה
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף בינוני מחולק.
1 בצל גדול.
3 כפות ריבה (בכל טעם).
3 כפות רוטב סויה
4-5 שיני שום כתוש
2 כפות אבקת מרק עוף
שמן לטיגון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. מטגנים את חלקי העוף במעט שמן עד כדי סגירה. מוציאים מהסיר.
2. מטגנים את הבצל עד שיזהיב, מוסיפים את השום, ריבה, סויה ושתי כוסות מרק עוף מאבקה.
3. מוסיפים את העוף מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל מכוסה על להבה נמוכה כשעה.
4. אפשר להוסיף תפוחי אדמה בחצי שעה האחרונה של הבישול.
5. אפשר להוסיף כף קטשופ חריף, או פירות יבשים.
מגיש: lanah31
מקור: יוליה מירסקי
שתף את המתכון