הוראות הכנה
מרכיבים
12 ירכי עוף
למרינדה: 1/4 כוס דבש, 1/4 כוס חרדל, 1/4 כוס שמן זית, 3 כפות חומץ בן יין אדום, מלח, פלפל.
להגשה: 3 כפות רוזמרין טרי קצוץ גס, 8 שיני שום כתוש.
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומשרים את ירכי העוף ל- 4 שעות.
2. מניחים את ירכי העוף בתבנית חסינת חום, מכסים בנייר כסף וצולים שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.
3. מסירים את הנייר, מפזרים מעל את השום והרוזמרין וצולים 20 דקות נוספות, או עד שהעוף משחים היטב.
מגיש:
מקור: ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
