חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר ברוטב עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כתוספת לקציצות למנה אפשר להוסיף אורז עם שמיר קצוץ או פתיתים או אורז צהוב או אורז לבן בלי כלום או אורז עם תירס מקופסא זהו בהצלחה ובתאבון
קציצות בשר ברוטב עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כתוספת לקציצות למנה אפשר להוסיף אורז עם שמיר קצוץ או פתיתים או אורז צהוב או אורז לבן בלי כלום או אורז עם תירס מקופסא זהו בהצלחה ובתאבון
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג בשר טחון מבשר בקר טרי 2 בצלים גדולים כף וחצי סולת תבלינים לפי הצורך כמו פפריקה מתוקה כורכום פלפל שחור מרק עוף כמון מלח 2 קופסאות פטריות שמפיניון חתוכות 3 עגבניות טריות
אופן ההכנה
שמים את הבשר הטחון בקערה נוחה לעיבוד מגרדים על הבשר עם פומפייה בצל אחד גדול מוסיפים את הביצה את הסולת את התבלינים מעט מכל תבלין כדי להרגיש את טעם הבשר מערבבים היטב אפשר להוסיף גם ירק למי שאוהב כמו שמיר קצוץ או כוסברה קצוצה או עירית מה שאוהבים ועכשיו ליצור עיגולים בינוניים לבינתיים להכין את הרוטב לשלוק את שני קופסאות הפטריות במיים רותחים לכמה דקות לחמם בסיר גדול ורחב שמן ממש מעט להוסיף לו בצל קצוץ עדין להוסיף לבצל את הפטריות אחרי שמסננים אותם במסננת מהמים להוסיף את העגבניות הטריות חתוכות לקוביות לערבב ולהוסיף מעט מהתבלינים כמובן למלאות חצי סיר מים רותחים על אש נמוכה כשהמיים מתחילים לבעבע אפשר לזרוק פנימה את הקציצות להגביה את האש לכמה דקות להנמיך לאחר מכן לכסות במכסה בערך בישול של שעה
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון