הוראות הכנה
מרכיבים
1 קג בשר טחון מבשר בקר טרי 2 בצלים גדולים כף וחצי סולת תבלינים לפי הצורך כמו פפריקה מתוקה כורכום פלפל שחור מרק עוף כמון מלח 2 קופסאות פטריות שמפיניון חתוכות 3 עגבניות טריות
אופן ההכנה
שמים את הבשר הטחון בקערה נוחה לעיבוד מגרדים על הבשר עם פומפייה בצל אחד גדול מוסיפים את הביצה את הסולת את התבלינים מעט מכל תבלין כדי להרגיש את טעם הבשר מערבבים היטב אפשר להוסיף גם ירק למי שאוהב כמו שמיר קצוץ או כוסברה קצוצה או עירית מה שאוהבים ועכשיו ליצור עיגולים בינוניים לבינתיים להכין את הרוטב לשלוק את שני קופסאות הפטריות במיים רותחים לכמה דקות לחמם בסיר גדול ורחב שמן ממש מעט להוסיף לו בצל קצוץ עדין להוסיף לבצל את הפטריות אחרי שמסננים אותם במסננת מהמים להוסיף את העגבניות הטריות חתוכות לקוביות לערבב ולהוסיף מעט מהתבלינים כמובן למלאות חצי סיר מים רותחים על אש נמוכה כשהמיים מתחילים לבעבע אפשר לזרוק פנימה את הקציצות להגביה את האש לכמה דקות להנמיך לאחר מכן לכסות במכסה בערך בישול של שעה
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
