הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג מולים
50 גרם חמאה צהובה
3 שיני שום קצוצות
½ כוס יין לבן חצי יבש
1 צרור פטרוזיליה קצוצה
5 חוטי זעפרן
מלח
פלפל
אופן ההכנה
ממיסים מחצית מכמות החמאה במחבת ברזל ומוסיפים את השום והמולים. לאחר כדקה מוסיפים את היין. ממתינים עוד דקה ומוסיפים את יתרת החמאה, עשבי התיבול והזעפרן. מתבלים במעט מלח ופלפל, מערבבים מכסים למשך כחמש דקות.
מגישים מיד.
מגיש:
מקור: שף עבדאללה אבו סיבה ממסעדת דרבי בר דגים
שתף את המתכון
