חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


הום פרייז של הדיקסי - חבל על הזמן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממש כמו בדיקסי - ההום פרייז המפורסמים
הום פרייז של הדיקסי - חבל על הזמן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממש כמו בדיקסי - ההום פרייז המפורסמים
הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי אדמה
43 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 חבילת שמנת מתוקה
כפית דבש
בצל גדול
גמבה אדומה
אופן ההכנה
לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות. לחמם כמה דקות במיקרו כדי לחסוך זמן טיגון. לטגן עד שתפוחי האדמה יהיו קריספי ומוכנים. במקביל להכנה של תפוחי האדמה, לחתוך את הבצל ואת הגמבה לרצועות, לטגן ולהוסיף קצת מלח לטם עד להזהבה (לא להתקמצן בטיגון). להוסיף את השמנת ואת הצ'ילי ואת הדבש ולהנמיך את האש. לבשל כ-20 דקות (בערך הזמן בו התפוחי אדמה יהיו מוכנים). לטעום ולהוסיף צ'ילי לפי הטעם.
לשפך את הרוטב על התפו"א ובתיאבון....
מגיש:
מקור: סודי
שתף את המתכון