הוראות הכנה
מרכיבים
¼ כרוב לבן קצוץ דק
2 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
1 בצל בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 תפו"א בינוני חתוך לקוביות קטנות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
100 גרם שעועית ירוקה חתוכה דק
שליש קופסת שימורי חומוס (ללא נוזלים)
¼ כוס שמיר קצוץ
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
¼ כוס שמן זית
½1 כפיות מלח
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
1 כפית חוויאג' למרק
אופן ההכנה
בסיר גדול מאדים את הבצל והגזר בשמן הזית להתרככות קלה. מוסיפים מים כדי שני שלישים מגובה הסיר. מוסיפים את כל הירקות (ללא הירק) ואת אבקת המרק, המלח והחוויאג'. מערבבים היטב. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים את הירק, מערבבים ומכסים את הסיר. מבשלים כ-25 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
