הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים מקולפים וחתוכים לאורך דק [ בעזרת הקולפן משיכות לאורך]
2 קישואים מקולפים וחתוכים לאורך דק [ בעזרת הקולפן משיכות לאורך ]
רבע כוס שומשום קלוי קל
2 כפות גינגר מגורר
כפית דבש
2 שיני שום כתושות
רבע כוס מיץ לימון
רבע כוס שמן זית
אופן ההכנה
לערבב היטב את חומרי הרוטב ולהשהות כשעה
בקערת הגשה לשים את הירקות לפזר את הרוטב ולערבב קלות
לפזר את השומשום ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא חוה
שתף את המתכון
