הוראות הכנה
מרכיבים
כוס ציר מרק עוף
גזר חתוך
בובדבן משומר מרוסק בבלנדר חצי כוס
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כוס יין אדום
מלח
קילו כבד הודו
50 גרם פירורי אגוזי מלך טחונים [ אפשר גם בוטנים טחונים]
פירורי לחם מהסוג הדק
ביצה טרופה
עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
לרסק בבלנדר את הגזר הדובדבנים להעביר לסיר ולבשל להוסיף את ציר המרק והיין
ולטבל.
לשנצל את כבדי העוף בתערובת פירורי הלחם והאגוזים הטחונים ולטגן כ 3 דקות בכל צד
להגשה :
לצקת מעט מהרוטב על צלחת הגשה לשים את הכבד להוסיף את הרוטב מעליו
ולקשט בעלה נענע
בתאבון
מגיש:
מקור: מימי הוד חפר
שתף את המתכון
