חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עלי גפן ושזיפים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עלי גפן ושזיפים ממולאים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
60 עלי גפן
20 שזיפים שחורים יבשים מגולענים
2 עגבניות פרוסות לרוחב
2 לימונים פרוסים לרוחב בקליפה
בקבוק יין מתוק
למילוי:
250 גרם בשר טחון מעורב כבש ובקר
250 גרם אורז פרסי שטוף היטב
50 גרם צימוקים לבנים
50 גרם משמש יבש חתוך לקוביות
חופן עלי נענע קצוצים
חצי כפית אגוז מוסקט
קורט קינמון
קורט הל טחון
קורט מלח ופלפל
אופן ההכנה
מרפדים בסיר בישול את התחתית בעלי גפן
מערבבים את חומרי המילוי ומטבלים בתבלינים
ממלאים את עלי הגפן לסיגרים ואת השזיפים
מנחים מסודר בתוך הסיר
מכסים בפרוסות עגבניה ופרוסות לימון
יוצקים את בקבוק היין ומבשלים אחרי הרתחה ראשונית שעה על אש נמוכה
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון