הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל פרוס
2 כפות שמן
קופסת פטריות חתוכות
כף א.מרק פטריות
2 מכלי קוטג'
2 ביצים
100 גר' גבינה בולגרית
9 עלי לזניה
100 גר' גבינה צהובה - אופציה
לרוטב
מלח, פלפל, אורגנו, ריחן
2 קופ' קטנות רסק עגבניות
½ כוס יין אדום
½ כוס מים
2 שיני שום כתושות
מערבבים
אופן ההכנה
מטגנים בצל ופטריות בשמן, מוסיפים א.מרק, מערבבים ומכבים.
מוסיפים קוטג', גבינה בולגרית ביצים, מלח ופלפל.
יוצקים בתבנית מעט רוטב שיכסה את התחתית, מניחים עלי לזניה, גבינה, רוטב וכך חוזרים עוד פעמיים (3 שכבות עלים ) , מסיימים ברוטב ומפזרים מעל גבינה צהובה
מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ-30 דקות בחום בינוני, לקראת הסוף מורידים את הכיסוי.
מגיש:
מקור: פורום
שתף את המתכון
