חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניית פטריות וגניבת קוטג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לזניית פטריות וגניבת קוטג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל פרוס
2 כפות שמן
קופסת פטריות חתוכות
כף א.מרק פטריות
2 מכלי קוטג'
2 ביצים
100 גר' גבינה בולגרית
9 עלי לזניה
100 גר' גבינה צהובה - אופציה
לרוטב
מלח, פלפל, אורגנו, ריחן
2 קופ' קטנות רסק עגבניות
½ כוס יין אדום
½ כוס מים
2 שיני שום כתושות
מערבבים
אופן ההכנה
מטגנים בצל ופטריות בשמן, מוסיפים א.מרק, מערבבים ומכבים.
מוסיפים קוטג', גבינה בולגרית ביצים, מלח ופלפל.
יוצקים בתבנית מעט רוטב שיכסה את התחתית, מניחים עלי לזניה, גבינה, רוטב וכך חוזרים עוד פעמיים (3 שכבות עלים ) , מסיימים ברוטב ומפזרים מעל גבינה צהובה
מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ-30 דקות בחום בינוני, לקראת הסוף מורידים את הכיסוי.
מגיש: lee75
מקור: פורום
שתף את המתכון