הוראות הכנה
מרכיבים
250 גר' אטריות מבושלות
100 גר' מרגרינה
ביצה
200 גר' רסק עגבניות
שום
2 כפות שמן זית
פרוסות דקות של עגבנייה
גבינה צהובה מגוררת
זיתים
אופן ההכנה
מערבבים את האטריות המבושלות בעודן חמות עם המרגרינה, מצננים מעט, מוסיפים את הביצה, מעבירים לתבנית ומהדקים היטב.
מערבבים את רסק העגבניות עם השום, שמן הזית ותבלינים (כמון, פלפל, אורגנו וכו') ומורחים על האטריות.
מסדרים על הרוטב את פרוסות העגבנייה, מעליהם את הגבינה הצהובה והזיתים.
אופים ¼ שעה בחום בינוני.
מגיש:
מקור: מהמטבח בהנאה
שתף את המתכון
