הוראות הכנה
מרכיבים
קילו חזה עוף לא פרוס
מלח , פלפל שחור גרוס , 6 שיני שום קלופות , 2 כפות חרדל , ענף רוזמרין , רבע כוס מיץ לימון
כפית לימון מגורר , רבע כוס שמן זית , 150 גרם אגוי מלך , 100 גרם צימוקים לבנים
אופן ההכנה
מניחים את העוף בתבנית אפיה ממלחים ומפלפלים
מערבבים בפוד פרוססור את השום החרדל הרוזמרין מיץ לימון קליפת הלימוןשמן הזית ויוצקים על העוף מכסים בניילון נצמד ומצננים כ 4שעות ומדי פעם הופכים את העוף
מוצאים את הוף מהמרינדה וצולים בגריל עד השכמה קלה מכל צדדיו [ אפשר לטגן ללא שמן במחבת כבדה] מעירים לצלחת הגשה .
במחבת קולים את האגוזים מוסיפים את הצימוקים יוצקים על העוף
מגישים בתוספת פירה או ירקותמאודים או אורז
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
