חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בדבש ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גשו לעבודה ותנו ביקורות
עוף בדבש ושום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גשו לעבודה ותנו ביקורות
הוראות הכנה
מרכיבים
שוקיים יפות ונקיות בין 8-10 שוקיים יספיקו לארבע חמישה איש.
כוס דבש.8שיני שום כתושות.2כפות אבקת מרק בצל של קנור עדיףמעט שמן.
אופן ההכנה
בקלחת רחבה מזהיבים את השום ומוסיפים את השוקיים, מטגנים קלות עד להזהבה.
לאחר מכן שופכים את הדבש על כל השוקיים ומפזרים מעל את האבקת מרק. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה
מידי פעם יש להפוך את השוקיים שיתפסו צבע מכל הכיוונים.
ליד זה אני נוהגת להגיש אורז לבן כי אם שמים עליו מהרוטב של העוף זה יוצא סווווףףףףף
מגיש: ronitcat
מקור: עצמאי
שתף את המתכון