הוראות הכנה
מרכיבים
שוקיים יפות ונקיות בין 8-10 שוקיים יספיקו לארבע חמישה איש.
כוס דבש.8שיני שום כתושות.2כפות אבקת מרק בצל של קנור עדיףמעט שמן.
אופן ההכנה
בקלחת רחבה מזהיבים את השום ומוסיפים את השוקיים, מטגנים קלות עד להזהבה.
לאחר מכן שופכים את הדבש על כל השוקיים ומפזרים מעל את האבקת מרק. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה
מידי פעם יש להפוך את השוקיים שיתפסו צבע מכל הכיוונים.
ליד זה אני נוהגת להגיש אורז לבן כי אם שמים עליו מהרוטב של העוף זה יוצא סווווףףףףף
מגיש:
מקור: עצמאי
שתף את המתכון
