הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג הודו אדום (שווארמה)
יין אדום
סויה
מלח
פלפל
ביצה
קמח
2 מיכלים עגבניות מרוסקות
שום
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
חותכים את ההודו לפרוסות בעובי כ 0.5 ס"מ בגודל של כ 2 3 ס"מ ( לא חייבים לדייק)
משרים במרינדה של מעט יין, סויה, מלח ופלפל.(טועמים את המרינדה ומוסיפים תיבול אם יש צורך)
מכינים בסיר שטוח רוטב עגבניות מהעגבניות המרוסקות, מלח ושלוש ארבע שיני שום כתושות.
מוסיפים לבשר ביצה וקמח ומערבים עד שנוצרת בלילה יחד עם המרינדה בה הושרה הבשר.
מטגנים את הבשר בשמן עמוק עד להשחמה קלה ומעבירים לסיר עם רוטב העגבניות. יש לטגן את הבשר במנות קטנות ולהפריד בזמן הטיגון ניתחי בשר שנדבקו זה לזה.
מבשלים על אש קטנה כ 20 דקות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
