חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות שוקולד סדוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגיות מכילות שוקולד וחמאה מגלגלים אותם באבקת סוכר ואופים.
עוגיות שוקולד סדוקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

העוגיות מכילות שוקולד וחמאה מגלגלים אותם באבקת סוכר ואופים.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' סוכר
100 גר' חמאה רכה
2. ביצים
40 גר' אבקת קקאו מריר משובח
מקל וניל או כפית תמצית וניל טהור או מחית וניל
120 גר' קמח
1. כפית אבקת אפיה
1/8 כפית מלח
150 גר' שוקולד מריר מומס
80 גר' אבקת סוכר מנופה
אופן ההכנה
בקערת המערבל מקציפים את החמאה והסוכר לקבלת תערובת בהירה וחלקה.
מוסיפים את הביצים אחת, אחת ומקציפים היטב בין ביצה לביצה, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
במהירות איטית מוסיפים קקאו, שוקולד מומס ווניל ומקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים קמח, אבקת אפיה ומלח ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
מכסים את הקערה ומקררים את התערובת לשעתיים או למשך כל הלילה.
מחממים תנור לחום של 175 מעלות, יוצרים עיגולים בגודל אגוז בעזרת כפית או הידיים ומגלגלים אותם באבקת סוכר.
מסדרים את העוגיות במרווחים גדולים של כ-5 ס"מ על התבנית. אופי 10-12 דקות או עד שהחלק העליון נסדק והעוגיות נראות יציבות אך עדיין רכות למגע, לאחר מספר דקות צינון מעבירים לרשת צינון ומאחסנים בכלי סגור.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון