חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק דלעת משביע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה ומשביע.
מרק דלעת משביע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קל להכנה ומשביע.
הוראות הכנה
מרכיבים
21/2 ק"ג דלעת
2 גבעולי סלרי
1 כף מרק עוף
1 כף מרק פטריות
פלפל שחור
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לחתוך את הדלעת לקוביות גדולות (ללא הקליפה) להוסיף את עלי הסלרי מעט פלפל שחור ואבקת מרק העוף לכסות במים לבשל עד שהדלעת מתרככת.
להמיס את אבקת המרק פטריות במעט ממי המרק החם ולהוסיף לסיר להרתיח 5 דקות נוספות.
לרסק עם הנוזלים בבלנדר להחזיר לסיר ולבשל עוד כ – 5 דקות.
מגיש: nillyy
מקור: nillyy
שתף את המתכון