חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת טורט פשוטה להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדי להעשיר את העוגה אני מוסיפה תפוז סחוט וכוס קוקוס פירורים או פצפוצי שוקולד זה יוצא מאוד טעים ומיוחד
עוגת טורט פשוטה להכנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כדי להעשיר את העוגה אני מוסיפה תפוז סחוט וכוס קוקוס פירורים או פצפוצי שוקולד זה יוצא מאוד טעים ומיוחד
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים 1 אבקת אפייה 1 סוכר וניל 1 תפוז סחוט 2 כוסות קמח חצי כוס שמן 2 כוסות סוכר
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים צהוב בקערה בינונית ולבן בקערה גדולה מקציפים את הלבן עם כוס וחצי סוכר בהדרגה מקציפים עד שמופיע קצפת אחידה ויציבה שלא נוזלית אלא קשיחה בקערת הצהובים מוסיפים את החצי כוס סוכר שנישאר חצי כוס שמן אבקת אפייה סוכר וניל את המיץ תפוז לערבב היטב עד להופעת בלילה חלקה וקטיפתית מוסיפים את התערובת לקצפת היציבה על הקערה הזו מוסיפים 2 כוסות קמח בהדרגה תוך כדי ערבוב בתנועת עטיפה מערבבים ומערבבים עד להופעת בלילה יפה ללא גושים ובשלב זה אפשר להוסיף כוס קוקוס או פצפוצי שוקולד להמשיך לערבב בתנועת עטיפה לחמם תנור מראש לחום של 180 מעלות זמן אפיית העוגה כחצי שעה או עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא נקי ללא נוזלים וזהו בתאבון המלצה שלי עם כוס גדולה של נענע עם תה זה ממש מומלץ חורף חמים ונעים........
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון