הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים 1 אבקת אפייה 1 סוכר וניל 1 תפוז סחוט 2 כוסות קמח חצי כוס שמן 2 כוסות סוכר
אופן ההכנה
מפרידים את הביצים צהוב בקערה בינונית ולבן בקערה גדולה מקציפים את הלבן עם כוס וחצי סוכר בהדרגה מקציפים עד שמופיע קצפת אחידה ויציבה שלא נוזלית אלא קשיחה בקערת הצהובים מוסיפים את החצי כוס סוכר שנישאר חצי כוס שמן אבקת אפייה סוכר וניל את המיץ תפוז לערבב היטב עד להופעת בלילה חלקה וקטיפתית מוסיפים את התערובת לקצפת היציבה על הקערה הזו מוסיפים 2 כוסות קמח בהדרגה תוך כדי ערבוב בתנועת עטיפה מערבבים ומערבבים עד להופעת בלילה יפה ללא גושים ובשלב זה אפשר להוסיף כוס קוקוס או פצפוצי שוקולד להמשיך לערבב בתנועת עטיפה לחמם תנור מראש לחום של 180 מעלות זמן אפיית העוגה כחצי שעה או עד שקיסם שנועצים במרכז העוגה יוצא נקי ללא נוזלים וזהו בתאבון המלצה שלי עם כוס גדולה של נענע עם תה זה ממש מומלץ חורף חמים ונעים........
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
