הוראות הכנה
מרכיבים
1.
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות שמן
1 כפית נס קפה
1 כף מרגרינה
2.
4 חלבונים
1 כף סוכר
3.
1 שמנת מתוקה
1 כף פודינג וניל
1 כפית אבקת נס קפה
4.
50 גרם מרגרינה
1/2 כוס סוכר חום
2 כוסות קורנפלקס רגיל (הצהוב)
1/2 כוס אגוזים קצוצים
אופן ההכנה
1. להמיס בסיר את המצרכים בסעיף 1 . לאחר קירור, להוסיף 2 חלמונים.
2. להקציף מרכיבי סעיף 2 ולערבב עם השוקולד (סעיף 1) ולשים בתבנית ולתא הקפאה.
3. להקציף את מרכיבי סעיף 3, לשים על התערובת ושוב להקפיא.
4. לערבב את כל מרכיבי סעיף 4 , לפזר בתבנית אפיה ולאפות במשך 20 דקות ב-170 מעלות.
בזמן האפיה לערבב פעמיים. בתום האפיה לקרר.
5. לפזר את החומרים שנאפו והתקררו על התבנית שהוקפאה ולהכניס שוב למקפיא.
מגיש:
מקור: שרי
שתף את המתכון
