חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קבבונים עם ירקות בתנור - טעים !!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה שלמה בתנור, כוללת בשר ותוספת ירקות. טעימה במיוחד.
קבבונים עם ירקות בתנור - טעים !!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ארוחה שלמה בתנור, כוללת בשר ותוספת ירקות. טעימה במיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
לקבבונים
300 גרם בשר טחון
כף שמן
פלפל שחור
מלח
גריל סטיק/עוף
לירקות
3 בצלים
3 תפוחי אדמה
3 עגבניות
ראש שום
לרוטב
מעט שמן
2 כפיות פפריקה מתוקה
תבלין גריל סטיק/עוף
כף אבקת מרק עוף
פלפל שחור
מעט מלח
אופן ההכנה
לקבבונים
ללוש את הבשר טחון והתבלינים, ליצור קבבונים או קציצות שטוחות.
לרוטב
לערבב כל כל מרכיבי הרוטב, ולהוסיף מים (כ- 1/4 כוס) ולבחוש.
להכנת המאפה
להניח בתבנית (אפשר בפיירקס) בשכבות לפי הסדר הבא:
בצלים קלופים ופרוסים לטבעות טבולים ברוטב
תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לטבעות טבולים ברוטב
להניח את הקבבונים מעל תפוחי האדמה
עגבניות פרוסות לטבעות טבולות ברוטב
ראש של שום שטוף וחצוי לשניים (להניח בצד בתבנית)
לכסות התבנית בנייר כסף ולאפות בתנור בחום בינוני גבוה כשעה עד שעה וחצי.
להוציא את נייר הכסף, ולאפות 10 דקות נוספות. (עדיף בגריל לקבלת צבע יפה).
(אם אוכלים מאוחר יותר, אפשר להשאיר עם כיסוי בחום שבת עד הארוחה).
מגיש: MIR_7
מקור:
שתף את המתכון