הוראות הכנה
מרכיבים
תפוח אדמה
בצל גדול
קישוא
גזר
בצל ירוק
עלי פטרוזיליה
כף אבקת מרק בטעם עוף
2 כפות קמח אוסם תופח
כף פירורי לחם
2-3 ביצים
תבלינים -פלפל שחור, מלח
אופן ההכנה
לקלף לשטוף ולגרד את הירקות בפומפיה, או בחלק המתאים במגימיקס.
לסחוט מנוזלים. לשים בקערה.
להוסיף לירקות כף אבקת מרק בטעם עוף, 2 כפות קמח תופח, כף פירורי לחם.
להוסיף 2-3 ביצים לפי הצורך ולערבב היטב.
להוסיף תבלינים: פלפל שחור, ומלח.
התערובת צריכה להיות די סמיכה. (להוסיף קמח במידת הצורך).
ליצור קציצות בידיים רטובות, או בעזרת כף, ולטגן בשמן במחבת, עד להזהבה.
להגיש עם סלט ירקות, וטחינה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
