חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף על ארבע של גלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח לשאריות של ירקות
עוף על ארבע של גלית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מנצח לשאריות של ירקות
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים עוף
4 תפוחי אדמה
4 גזרים
4 שומר
1 פלפל מתוק אדום
1 בטטה מתוקה
שמן
מלח
פלפל לבן
מרק עוף
פפריקה מתוקהחריפה לפי הטעם
אופן ההכנה
מרתיחים את הכרעיים ומניחים בתחתית התבנית
חותכים את הירקות לעיגולים
חותכים את הפלפל האדום לרצועות
מניחים מעל העוף
בקערה נפרדת שמים מים רותחים,מלח,פלפל לבן,פפריקה ,מרק עוף ושמן
מערבבים ומוזגים על הירקות.
מחממים תנור לחום גבוה
מכסים ברדיד אלומיניום
מסירים את הרדיד כרבע שעה לפני סיום האפיה
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון