הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה פטריות [ או קילו תערובת פטריות טריות ] שמפניון
300 גרם בצל ירוק קצוץ גס
כף קורנפלור
צרור שמיר קצוץ דק
מלח ופלפל שחור טחון
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל ירוק במעט שמן מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות מוסיפים מלח ופלפל
וממשיכים לטגן עד שהפטריות שחומות מוסיפים את הקורנפלור וממשיים לבשל עד הסמכה
של התערובת וכל הבישול תוך כדי עירבוב
מעבירים לקערת הגשה מתקנים טיבול ומפזרים שמיר קצוץ
בתאבון
מגיש:
מקור: י .ביטרמן
שתף את המתכון
