חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חציל ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחילתו של המתכון הוא שלי עזר לי לסיים אותו dylam
חציל ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תחילתו של המתכון הוא שלי עזר לי לסיים אותו dylam
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים
1/2 ק"ג בשר טחון ללא שומן ניתן גם הודו
1 בצל קצוץ דק
1 שן שום
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
פלפל שחור
מעט בהרט לקציצות
לרוטב:
1 בצל קצוץ
2 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
1 קופסא עגבניות מרוסקות
¼ כוס מים
1 כף שמן זית
1 כף מרק עוף
מעט כורכום
מעט חוואיג' למרק
מלח ופלפל
אופן ההכנה
פורסים את החצילים לאורך לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מניחים במסננת וזורים מעל מלח להוצאת הנוזלים והמרירות. מזליפים על החצילים מעט שמן (או מברישים במעט שמן) ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות למשך כחצי שעה להשחמה קלה.
מערבבים יחד את הבשר, בצל אחד קצוץ, שן השום הקצוצה, הצנוברים, הפטרוזיליה הקצוצה, הפלפל השחור והבהרט לקציצות ומניחים בקצה של כל פרוסת חציל ומגלגלים.מניחים את החצילים המגולגלים בתבנית אפייה בצורה צפופה ומסודרת.
מחממים את שמן הזית בסיר ומטגנים את הבצל והשום להשחמה קלה.מוסיפים את יתר חומרי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. יוצקים את הרוטב על החצילים בתבנית ומכניסים לתנור החם למשך כחצי שעה.
מגיש: nillyy
מקור: משותף
שתף את המתכון