חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גריסים ושעועית לוביה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ללא שמן (למעט השומן הטבעי של העוף).
מרק גריסים ושעועית לוביה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ללא שמן (למעט השומן הטבעי של העוף).
הוראות הכנה
מרכיבים
3 שוקי עוף עם העור
חצי כוס גריסי פנינה שהושרו לילה
חצי כוס שעועית לוביה שהושרתה לילה
רבע צרור פטרוזיליה
רבע צרור שמיר
1 בצל
1 עלה מרווה
4 מסמרי ציפורן
1 שן שום
2 גזרים חתוכים גס
1 תפו"א גדול חתוך לקוביות
3 כפיות מלח
אופן ההכנה
מבשלים את השעועית במים עד שהיא חצי רכה ומסננים. נועצים בבצל את מסמרי הציפורן.
מחממים סיר גדול על הכיריים. מניחים בסיר את שוקי העוף ומשחימים מעט מכל כיוון. מוסיפים 2 ליטר מים. מערבבים. מוסיפים את הגזר, תפוחי האדמה, המלח, השעועית והגריסים. מביאים לרתיחה ומקפים.
מוסיפים עוד ליטר מים ושוב מרתיחים. מוסיפים את יתר החומרים, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כארבעים דקות. מסירים מהאש ומוציאים מהסיר את המרווה, הבצל, השום והירק.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון