הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף שמן זית
1 ק"ג קישואים קלופים ופרוסים דק
1 כוס חלב 0%
1 גביע יוגורט 0%
2 ביצים טרופות
1 כף קמח תופח
כוס בזיליקום טרי וקצוץ
כפית מלח
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
לחמם את השמן ולהזהיב את הקישואים.
לתוך קערה חלב, יוגורט, קמח, בזיליקום, מלח ופלפל לערבב היטב להוסיף את הביצים ושוב לערבב היטב.
להוסיף לתערובת את הקישואים לצקת לתבנית 26.
לאפות כ 45 דקות בחום בינוני.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
