הוראות הכנה
מרכיבים
12 כבדי עוף יפים, 4 בצלים גדולים קצוצים דק,4 ביצים קשות, 3 כפות שומן אווז (שמאלץ)
פלפל שחור גרוס גס בערך כף שטוחה ,רבע כוס קוניאק.מעט מלח,
אופן ההכנה
מזהיבים את הבצל במחבת רחבה עם שומן האווז עד שמזהיב,לאחר מכן למחבת מוסיפים את הכבדים ונותנים להם טיגון הגון.מקררים בצד.
לאחר שהתקרר שמים הכל במעבד מזון למעט הפלפל,טוחנים עד לקבלת מירקם קטיפתי.מוסיפים
את הפלפל השחור ומלח לפי הטעם ונותנים עוד עירבול אחרון.
בתבניות מאורכת שמים ניילון ניצמד ועל זה שופכים את התערובת,מכסים גם בניילון ומכניסים למקפיא ל 6 שעות.מומלץ להחזיק במקפיא וכשרוצים לאכול יש להוציא כמה שעות מראש.
אני באופן אישי מכינה את הכבד בצלוחיות אישיות ככה אני לא צריכה להפשיר את כל הכבד.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
