הוראות הכנה
מרכיבים
חזה עוף, טרי או מופשר (כמות לפי מספר הסועדים)
ביצה 1-2
חרדל 1-2 כפות
פירורי לחם
שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה
מנקים את חזה העוף מכל הגידים ושוטחים לחלקים דקים. מניחים את כל החלקים הנקיים בקערה עמוקה, יוצקים מעל את הביצים ואת החרדל. בשתי ידיים לשים היטב ועוטפים את כל חלקי העוף. בקערה נפרדת (או בשקית ניילון ללא חורים) מניחים את כמות פירורי הלחם הרצויה. זורקים לתוך פירורי הלחם את השניצלים המטובלים ועוטפים אותם היטב בפירורים מכל הכיוונים. שוטחים אותם על צלחת גדולה או על מגבת נייר ומשם לשם העמוק שחיממנו מבעוד מועד. לטגן עד להזהבה. להוציא על נייר סופג, מגבת נייר, ולאכול בתיאבון.
מגיש:
מקור: אורלי
שתף את המתכון
