הוראות הכנה
מרכיבים
מלווח
גבינה בולגרית
גבינה צפתית
גבינה צהובה
גבינת פטה
זיתים
עגבניות
בצל סגול
גמבה
אופן ההכנה
מפשירים מלווח כמה דקות ומרדדים אותו שיהיה דק יותר. שמים עליו כמות קטנה מכל גבינה שיש לכם בבית (הכוונה לגבינות חצי קשות ולא לקוטג' או לגבינה לבנה). מוסיפים כמה זיתים פרוסים, עגבניה או בצל סגול, פלפל, זעתר ומגלגלים. אם יש לכם גבינה צהובה אז תוסיפו גם אותה מעל הגבינות האחרות. אני אישית משתמש בתערובת של בולגרית, צפתית וצהובה.
אופים עד להזהבה.
זהו!!!
מגיש:
מקור: כאילו תימני אבל לא
שתף את המתכון
