חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חביתה עם פטריות בצל ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שדרוג לחביתה הקלסית. תוספת פטריות מעשירה את הטעם ובצל ירוק מגוון את המרקם .
חביתה עם פטריות בצל ובצל ירוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שדרוג לחביתה הקלסית. תוספת פטריות מעשירה את הטעם ובצל ירוק מגוון את המרקם .
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
3 פטריות שמפניון טריות
בצל ירוק
1 בצל בינוני
2 כפיות מחוקות של אבקת מרק פטריות (מומסות במעט מים)
שמן זית לטיגון
קורט מלח
קורט פלפל שחור טחון טרי.
אופן ההכנה
לחתוך בצל לפרוסות דקות. לחמם שמן זית במחבת ולהשחים את הבצל (להשגיח ולערבב כדי שלא יחרך בזמן חתוך הירקות).
בינתיים להוריד את הקנה מהפטריות ולפרוס אותן לפרוסות דקות. לחתוך את החלק הירוק מגבעול של בצל ירוק , לחתיכות של 1/2 עד 1 ס"מ . לערבב בכלי נפרד את אבקת הפטריות עם מעט מים (בערך כף) למשחה אחידה ולבחוש פנימה את הפטריות החתוכות ולערבב יחד.
להוסיף את הפטריות עם הרוטב למחבת ולטגן , תוך ערבוב, יחד עם הבצל כדקה , עד שהפטריות מתרככות מעט. לטרוף את הביצים בכלי נפרד ולצקת את תוכן המחבת (פטריות ובצל מושחם) אל תערובת הביצים . להוסיף את הבצל הירוק החתוך ולערבב יחד לתבל במלח ופלפל.
להוסיף מעט שמן זית למחבת ולצקת את תערובת החביתה.
לטגן עד שהחביתה מתמצקת , להפוך ולטגן מהצד השני. מתאים לארוחת ערב או בוקר.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון