הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים
3 פטריות שמפניון טריות
בצל ירוק
1 בצל בינוני
2 כפיות מחוקות של אבקת מרק פטריות (מומסות במעט מים)
שמן זית לטיגון
קורט מלח
קורט פלפל שחור טחון טרי.
אופן ההכנה
לחתוך בצל לפרוסות דקות. לחמם שמן זית במחבת ולהשחים את הבצל (להשגיח ולערבב כדי שלא יחרך בזמן חתוך הירקות).
בינתיים להוריד את הקנה מהפטריות ולפרוס אותן לפרוסות דקות. לחתוך את החלק הירוק מגבעול של בצל ירוק , לחתיכות של 1/2 עד 1 ס"מ . לערבב בכלי נפרד את אבקת הפטריות עם מעט מים (בערך כף) למשחה אחידה ולבחוש פנימה את הפטריות החתוכות ולערבב יחד.
להוסיף את הפטריות עם הרוטב למחבת ולטגן , תוך ערבוב, יחד עם הבצל כדקה , עד שהפטריות מתרככות מעט. לטרוף את הביצים בכלי נפרד ולצקת את תוכן המחבת (פטריות ובצל מושחם) אל תערובת הביצים . להוסיף את הבצל הירוק החתוך ולערבב יחד לתבל במלח ופלפל.
להוסיף מעט שמן זית למחבת ולצקת את תערובת החביתה.
לטגן עד שהחביתה מתמצקת , להפוך ולטגן מהצד השני. מתאים לארוחת ערב או בוקר.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
