הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק :
6 חלמונים
6 כפות סוכר
6 כפות קמח
6 כפות שמן
6כפיותתמצית וניל
שלשת רבעי שקית אבקת אפיה
לקרם הציפוי:
150 גרם שוקולד מריר מגורר
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
קליפת לימון מחצי לימון
קצף מ6 חלבונים ו2 כפות סוכר
אופן ההכנה
לערבב את חומרי הבצק לצקת לתבנית ולאפות בחום בינוני כ 35 דקות
לצנן
להוסיף על העוגה את השוקולד לפזר את האגוזים את קליפת הלימון
לכסות בקצף ולאפות עד קבלת גוון חום
לצנן ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: ירחון הקיבוץ
שתף את המתכון
