חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף ואורז בכלי אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוף ואורז בכלי אחד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעיים עוף- חתוכים במפרק
1 בצל, קצוץ דק
2 שיני שום כתושות
1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
מלח,פלפל,פפריקה
1 כוס אורז
2 כפיות אבקת מרק
חצי כוס אפונה ירוקה קפואה
אופן ההכנה
. בתבנית, חסינת חום ומשומנת שמים את הכרעיים עם העור למעלה. מוסיפים: בצל, שום, גמבה, פלפל ירוק מטבלים במלח פלפל שחור ופפריקה מכסים ברדיד אלומניום ומכניסים לתנור. (חום בינוני) למשך 30 דקות. מערבבים פעם או פעמיים במשך הבישול.
2. מרימים את העוף ומפזרים בתחתית התבנית את האורז. מודדים 1.5 כוסות מים ומוסיפים להם חצי כפית מלח ואת אבקת המרק ושופכים על האורז. מסדרים את העוף על האורז סוגרים היטב ברדיד האלומניום וממשיכים לאפות במשך 20 דקות.
3. שוטפים את האפונה במים עד שהיא מפשירה חלקית מוסיפים את האפונה לתבנית ומבשלים יחד עוד 10 דקות.
4. מערבבים, מתקנים את התיבול ומגישים.
מגיש: ימית שרון
מקור:
שתף את המתכון