הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
מס´ כפות אבקת מרק בצל
כוס קולה
חתיכות אננס שלמות מקופסת שימורים, ללא הסירופ.
אופן ההכנה
הכנה - מגלגלים את השוקיים היטב באבקת מרק בצל.
מסדרים אותם בתבנית שטוחה יחסית.
שופכים לתבנית כוס קולה, ומסדרים את עיגולי האננס על השוקיים, לכסות בנייר כסף והופ - לתנור, חום בינוני גבוה (180-200).
במהלך האפיה (כשעה) להפוך פעמיים-שלוש, ולקראת סיום האפיה להסיר את נייר הכסף על מנת שיקבלו צבע יפה.
אפשר גם להקפיא אח"כ.
ניתן גם להכין עם כרעיים או רבעים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
