הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס דבש
1/2 כוס סויה
1/2 כוס קטשופ
2 כפות רוזמרין
אופן ההכנה
לערבב את הכל ולהשרות את חתיכות העוף ללילה (מספיק גם 4 שעות אבל יותר טעים ללילה).
לרפד תבנית אפייה בניר פרגמנט. לפזר את נתחי העוף, לשפוך את המרינדה על העוף. מעל כל נתח לשים פרוסת לימון (ניתן לפזר גם זיתים).
לכסות בנייר כסף ולשים בתנור לשעתיים וחצי בחום של 180 מעלות (לשים לב שלא יישרף אך לתת לו להשחים).
יוצא שחום מתוק ונגמר בצ´יק.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
