חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פאי רועים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פאי רועים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר בקר טחון
2 בצלים בינוניים
1 גזר גדול
1 שן שום
מעט שמן לטיגון
1 כף רוטב ווסטרשייר - לא חובה
1/2 כוס מרק - אפשר מאבקה
מלח ופלפל פפריקה
4 תפוחי אדמה גדולים
כף חמאה/מרגרינה/שמן
אופן ההכנה
. מבשלים תפוחי אדמה ומועכים לפירה עם מלח, פלפל שחור מעט מרגרינה או שמן ( אפשר גם שמן זית) - פירה רך ללא גושים.
2. מחממים תנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות)
3. קוצצים את הבצלים ומטגנים בשמן, מוסיפים גזר קצוץ או מגורר ושום קצוץ ומטגנים עוד כ3 דקות.
4. מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומטגנים גם אותו - תוך כדי פירורו עם מזלג או כף מעץ.
5. כשהבשר שחום מוסיפים את התבלינים. וממשיכים לבשל עד שכל הנוזלים מצטמצמים.
6. יוצקים את תערובת הבשר לתבנית ומפזרים בצורה אחידה.
7. מורחים מעל את הפירה כל פעם כמות קטנה עד שיש שכבה אחידה מעל לבשר.
8. לתנור לחצי שעה בערך.
9. זה לא אמור להיות פשטידה ולכן בהגשה זה לא מאפה מגובש.
יש שמוסיפים עגבניה קצוצה דק ורסק עגבניות לבשר ואפילו נתקלתי במתכון שבו מוסיפים לבשר תירס ופטריות.
מגיש: ימית שרון
מקור:
שתף את המתכון