חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חצילונים מוקרמים בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה יפה לאירוח. brרצוי להכין כמות שתאכל חמה וטרייה. ניתן לשמור במקרר brלעוד יום ולחמם אך הטעם פחות טעים מטרי.
חצילונים מוקרמים בגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה יפה לאירוח. brרצוי להכין כמות שתאכל חמה וטרייה. ניתן לשמור במקרר brלעוד יום ולחמם אך הטעם פחות טעים מטרי.
הוראות הכנה
מרכיבים
מגשית חצילונים (כ-16 יח')
200 גר' גבינת פרמזן מגורדת.
200 גר' גבינת "חלומי" מגורדת.
100 גר' פרורי גבינת עמק.
4 שני שום כתושות
1 כף שמן זית
2 כפיות בזיליקום טרי קצוץ
2 ביצים
1 כפית מחוקה פלפל לבן טחון
מעט מלח לטפול בחצילים לפני האפיה.
אופן ההכנה
לחמם תנור האפיה ל 200 מעלות צלסיוס במצב טורבו. לשטוף את החצילונים ,להוריד את העוקץ, לחצות כל חצילון לאורך ולהוציא את הפנים (גרעינים)ולשמור להמשך, כך שישארו "סירות" חצילונים.
את התוכן שהוצאנו - לרסק במעבד מזון לעיסה אחידה ולשמור בכלי נפרד.
לפזר מעט מלח על החלק הפנימי של "סירות" החצילונים ולהשאיר בצד ל 10 דקות. לאחר ההשרייה לשטוף את ה"סירות במים וליבש.
להכין את המלוי ע"י ערבוב כל המרכיבים - חוץ מפרורי הגבינה הצהובה, עם העיסה של פנים החצילונים שהושארה מקודם.
למרוח את הצד הפנימי של כל חצילון בשמן זית בעזרת מברשת מריחה לסדר בתבנית אפיה ולמלא בתערובת הגבינות - לפזר מלמעלה פרורי גבינה צהובה ולאפות כ-25 דקות או עד שמזהיב
לקראת סוף האפיה (כ-5 דקות) אפשר לכבות את החימום בתנור ולהשאיר דלת התנור סגורה.
להגיש חם לאחר המתנה של מס' דקות.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון