הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק'ג כבד עוף נקי
בצל בינוני פרוס
כוס ציר בקר
כוס יין אדום
בצל אשקלוני (שאלוט)
פלפל שחור גרוס
מלח
אופן ההכנה
במחבת שופכים כוס של ציר בקר,כוס יין אדום ובצל שאלוט קצוץ ומביאים לרתיחה עד לקבלת
חצי מהנוזל.
צולים הכבד מטעמי כשרות,במחבת טפלון מחממים שמן ומטגנים קלות את כבדי העוף והבצל
הפרוס. מוסיפים פנימה את רוטב היין ומשאירים על האש במשך דקה או שתיים (לפי מידת העשייה הרצויה מומלץ מדיום וול)
אופן הגשת המנה; מניחים בצלחת פירה מעליו מסדרים את כבדי העוף ואז שופכים את כל הרוטב שנשאר על הכבד לקישוט המנה מניחים עלי ארוגולה וטבעות בצל.
מגיש:
מקור: פונדק עין כרם
שתף את המתכון
